ورود به پنل کاربری

اطلاعیه مهم در زمینه دفاع از پایان نامه در ترم جاری 962

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۲ |
به استحضار دانشجویان گرامی پردیس بین الملل می رساند با توجه به دستورالعمل تحصیلات تکمیلی دانشگاه آخرین مهلت دفاع از رساله و پایان نامه در ترم جاری روز سه شنبه 27 شهریورماه می باشد. در صورتی که دانشجویان محترم قصد برگزاری جلسه دفاع در ترم جاری را دارند بایستی فرایندهای اداری و موارد مرتبط را در فرصت باقیمانده انجام داده و از پایان نامه خود تا این تاریخ دفاع کنند. تاریخ اعلامی به هیچ عنوان قابل تمدید نیست.
دانشجویان گرامی در صورت تکمیل پایان نامه و تائید امضای اساتید و راهنما لازم است که مراحل ضروری برای داوری و دفاع را به ترتیب زیر انجام دهند:
  1. دریافت فرم اعلام آمادگی دفاع از وب سایت پردیس. کلیک کنید
  2. تائید اساتید راهنما و مشاور جهت اعلام آمادگی ارسال پایان نامه برای داوری.
  3. ارائه فرم آمادگی دفاع به مدیر گروه: مدیر گروه داور پایان نامه را تعیین کرده و یک نسخه از پایان نامه بایستی به دست استاد محترم داور رسانده شود.
  4. داور محترم پایان نامه را مطالعه کرده و مناسب بودن پایان نامه برای دفاع را مشخص می کنند.
  5. در صورت تائید استاد داور، بایستی فرم مجوز دفاع را از سایت پردیس دریافت کرده و به ترتیب امضای مدیر گروه، کارشناس آموزش و کارشناس مالی گرفته شود. سپس با هماهنگی اساتید راهنما، مشاور و داور و تایید آنها تاریخ دفاع مشخص می شود و در فرم مجوز درج می گردد.
  6. تحویل فرم تکمیل شده مجوز دفاع به دفتر معاونت آموزش (طبقه پنجم پردیس) و دریافت شماره و مهر پردیس.
  7. تحویل فرم تکمیل شده مجوز دفاع به کارشناس گروه مربوطه

جهت تکمیل فرایند داوری پایان نامه ها لازم است که فرم مجوز دفاع کارشناسی ارشد و دکتری حداقل ده روز قبل از دفاع به واحد آموزش پردیس تحویل داده شود.
نکته مهم: دانشجویان محترم برای دفاع از پایان نامه لازم است که پروپوزال (پیشنهاده) خود را در سایت ایرانداک sabt.irandoc.ac.ir و همچنین سیستم گلستان دانشگاه خوارزمی به ثبت رسانند. دقت کنید که در هنگام ورود اطلاعات خود در سایت ایرانداک بخش دانشکده/ پژوهشکده بایستی (پردیس بین‌الملل) انتخاب شود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 190 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر