ورود به پنل کاربری
جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ ( OLD SITE )
دانشکده شیمی

فرصت مطالعاتی یک استاد نیجریایی در دانشکدۀ شیمی دانشگاه خوارزمی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۱۳ |

آقای عمر سلامی عامرو اهل کشور نیجریه و شهر زاریاست. ایشان عضو هیأت علمی دانشگاه احمدو بلو Ahmadu Bello University ، دانشگاه دهم در کشور نیجریه است؛ دارای مدرک کارشناسی ارشد نساجی و شیمی رنگ؛ و دانشجوی سال آخر دکترا در رشته ی یادشده در دانشگاه احمدو بلواست و برای گذارندن دوره ی 6 ماهه فرصت مطالعاتی با مکاتباتی که با آقای دکتر عظیم ضیایی حلیمه جانی عضو هیأت علمی دانشکده ی شیمی دانشگاه خوارزمی انجام دادند، پذیرفته شدند و کار پژوهشی خود را در گروه تحقیقاتی دکتر ضیایی از تاریخ 23/9/1394 شروع کردند. در مدت 6 ماهه ی حضور نامبرده در ایران، کار تحقیقاتی در زمینه ی سنتز رنگهای دی آزو جدید با قابلیت انحلال پذیری در حلال های غیرقطبی و رنگهای حاوی گروه های آلیفاتیک بلندزنجیر را انجام خواهند داد. با هماهنگی های انجام شده با مسئولان دانشگاه، ایشان در مدت حضور در دانشگاه خوارزمی در خوابگاه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری اسکان یافته و از امکانات دانشگاه از قبیل سلف سرویس و فضای آزمایشگاهی مطابق با بقیه ی دانشجویان استفاده خواهند کرد.

امید است اینگونه ارتباطات علمی بین المللی در دانشگاه ما رونق بیشتری بیابد. برای آقای دکتر ضیایی و همکارانشان در دانشکده ی شیمی، آرزوی توفیق روزافزون داریم.

عمر سلامی عامرو از کشور نیجریه و استاد دانشگاهAhmadu Bello  به مدت شش ماه فرصت مطالعاتی از 13 ژانویه 2016 در ایران -  دانشگاه خوارزمی حضور داشت.

دکتر عامرو در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: هدف من از گذارندن فرصت مطالعاتی این بود که بخشی از کارهای تحقیقاتی ام را که شامل ترکیب رنگ های جدید و بررسی آن ها بر روی پارچه به منظور دستیابی به رنگ جدید است انجام دهم. وی در پاسخ به انتخاب کشور ایران برای گذراندن فرصت مطالعاتی گفت: بسیاری از همکارانم برای گذراندن فرصت مطالعاتی به کشورهای اروپایی می روند، اما من کشور ایران را انتخاب کردم چون مسلمان هستم و از نظر فرهنگ به کشورم نزدیک است. من در ایران موقع نماز صدای اذان را می شنوم و این بسیار برایم لذت بخش که می توانم به کارهای خودم به عنوان مسلمان مشغول شوم و همزمان به کسب علم بپردازم. دلیل دیگر اینکه با جستجوهایی که در بارۀ کشور ایران داشتم متوجه شدم که ایران در زمینه علوم هسته ای بسیار پیشرفت کرده است پس باید در زمینه های دیگر هم همین طور باشد و زمینه برای کارهای تحقیقاتی من وجود خواهد داشت. دکتر عامرو افزود: با مطالعه بیشتر متوجه شدم زمینه کاری آقای دکتر عظیم ضیایی در دانشکده شیمی دانشگاه خوارزمی با زمینه کاری بنده نزدیک است؛ همچنین امکانات موجود در دانشگاه خوارزمی نیز دلیل دیگر انتخاب اینجانب بود.

ایشان افزود: در مدت شش ماه حضورم در دانشگاه خوارزمی سنتز و تکنیک هایی در آزمایشگاه ها آموختم که پیش از این فقط در بروشور و ژورنال ها دیده بودم و مطمئنم که اطلاعات کسب شده من، راهنمای دانشجویان دکتری و سایر همکارانم خواهد بود. در واقع آن چه آموختم خیلی بالاتر از چیزی بود که انتظار داشتم. در مدت حضورم در دانشگاه خوارزمی، یک سری از نتایج تحقیقاتم را برای همکارانم ارسال کردم و آن ها ترغیب شدند که نمونۀ آنالیز نمونه هایشان را به جای عربستان به ایران بفرستند.

دکتر عامرو تصریح کرد: به دلیل فراهم بودن امکانات موجود در آزمایشگاه های دانشکده شیمی، موفق به سنتز نمونه های زیادی شدم و ضروی است که از زحمات آقای دکتر عظیم ضیایی و به ویژه دکتر کاظم رفویی رییس دانشکدۀ شیمی تشکر کنم. ایشان در پایان از حضورش در دانشگاه خوارزمی برای گذراندن فرصت مطالعاتی، رفتار دوستانه و صمیمی دانشجویان و استادان ابراز خرسندی کرد و گفت امیدوار است بار دیگر همراه خانواده اش به ایران سفر کند.

همچنین در روز دوشنبه 24 خرداد دکتر عامرو و دکتر عظیم ضیایی با رییس دانشگاه دیدار و گفتگو کردند. ابتدا دکتر ضیایی گزارشی از کار ارزشمند فرصت مطالعاتی دکتر عامرو و تلاش دانشکدۀ شیمی برای اجرای بهینۀ این کار علمی ارائه کرد. سپس دکتر سبحان اللهی با تشکر از ایشان، با دکتر عامو گفتگو کرد و در جریان کار ایشان قرار گرفت. دکتر بهادر باقری مدیر حوزۀ ریاست و روابط عمومی و معاون ایشان آقای حمید رنجبر نیز در این نشست صمیمانه حضور داشتند. در پایان به این دو استاد هدایایی تقدیم شد

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1520 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر